Om mig

 

Om mig: Vores families hund Kato og jeg. - T-Cat's havetryllerier - haveblog
Vores families hund Kato og jeg.

Lidt om mig

For at fortælle lidt om mig, er jeg en kvinde fra 1983. Jeg nyder naturen, dyreliv og at læse en god bog. Dagligdagen som hjemmegående giver mig tid til at nyde de ting jeg holder af og bruge tiden med mine nærmeste.

Jeg opdrætter race marsvin og tager på udstilling rundt i landet med dem. Jeg har også en hjemmeside til denne hobby.
Marsvin har gennem de seneste 14 år været en stor passion for mig og er det stadig. I December 2017 købte jeg hus sammen med min søster i Visborg ved Hadsund. Det er huset herunder.

Jeg har masser af ideer og planer for haven, og jeg håber mange af planerne og ideerne kan føres ud i livet de næste mange år.

Min baggrund for bloggen

Jeg er på ingen måde gifted med grønne fingre og må nogle gange indse at jeg er for gavmild med vandkanden. Hovedsageligt er det dog mine stueplanter som lider under dette.

Alt hvad der hedder have både med blomster, grønsager, krydderurter mv. er helt nyt for mig.

Min baggrund for at blogge om haven er at jeg kaster mig ud i det meste for første gang både på godt og ondt. Der vil utvivlsomt være projekter som ikke går til “leve siden” og andre som går skide godt. Hvis andre kan more sig over mine udfordring eller lære noget af min tilgang og mine succes så er det jo godt. Ligeledes så kan jeg bare godt li at blogge og dele små og store ting med andre.