Anmeldelsespolitik

Jeg elsker at udforske nye ting, og nye muligheder. Min blog bære præg af at jeg er typen der lære ved at gøre ( learning by doing). Hvilket nogle gange resultere i forskellige positive og knapt så positive udfald.

Jeg elsker ligeledes at afprøve nye ting til haven, om det er nye redskaber, nye frø eller andet nyt. Derudover elsker jeg også at kunne fortælle om de erfaringer jeg gør mig. Hjælpe andre med at fortælle hvordan jeg oplever ting eller hvad jeg synes om noget.

Jeg elsker at formidle min viden og erfaring til andre.

Anmeldelses politik på siden her

Alle mine anmeldelser bliver skrevet 100% ud fra min egen personlige mening om produktet. Uanset hvor produktet kommer fra er det min egen vurdering af produktet og det kan intet ændre på.
Min mening vil aldrig nogensinde blive påvirket af nogen andre, uanset om produktet er købt, lånt eller jeg har fået det.

Jeg skal kunne stå 100 % indefor det jeg skriver til enhver tid, hvilket jeg kun kan hvis det er min egen vurdering/holdning jeg skriver om de forskellige produkter.

En anmeldelse af et produkt bliver skrevet når jeg har haft tid til at anvende produktet og eventuelt “tygge” på “oplevelsen” af produktet. Afhægig af om det lige er sæsonen for produktet vil det bliver gjort i rimelig tid efter jeg har modtaget produktet.

Anmeldereksemplarer

Jeg modtager gerne produkter til anmeldelse, men jeg forbeholder mig retten til at takke nej, hvis ikke jeg mener at produktet er noget jeg kan bruge i forhold til min have. Det sker dog yderst sjældent jeg takker nej for jeg kan bruge næste alt. Og nye ting kan altid medføre nye ideer og nye udfordringer.

Indtil videre har jeg ikke ret mange aftaler, så der er er altid plads til nye aftaler og nye bekendtskaber.

Mit anmeldelses system

 

Da bloggen er en haveblog har jeg valgt at produkterne anmeldes med planteskovle i stedet for stjerner.

Systemet går fra 1-5 planteskovle hvor 5 planteskovle er det bedste og 1 planteskovl er det dårligste.

Der vil altid være en forklaring med hvad jeg finder godt, mindre godt eller dårligt ved produktet og hvorfor jeg rater produktet som jeg gør.

Derudover vil der altid følge henvisning med til hvor du kan købe produktet. Er produktet et jeg har fået til anmeldelse vil dette fremgå tydeligt i starten af blog indlægget med teksten: Reklame. Således ingen er i tvivl om det er et produkt jeg har modtaget gratis til anmeldelse.

Anmeldelses politik 5 planteskovle

Anmeldelses politik 4 planteskovle

Anmeldelsespolitik 3 planteskovle

Anmeldelsespolitik 2 planteskovle

Anmeldelsespolitik 1 planteskovl

Husk du er altid velkommen til at kontakte mig for et muligt samarbejde se mere her