Haven

Forår 2021

Forår 2021 er nu officielt startet.

 

Jeg er gået i gang med at forspirer ved hjælp af mine growlights og mine minidrivhuse med varme under.

Forår 2021

Jeg fik til min fødselsdag endnu et Growlight. Så iår kan der rigtigt blive forspirret under growlight. Jeg har sat alle mini drivhusene op med deres varme plader under lyset. Så det nu er det bare at passe dem og vente på de kommer op.

Jeg er lidt sent på det i følge en del mennesker. Men min erfaring siger jeg mig er fint med. Det er træls at stå med en masse planter der ikke kan komme ud i drivhuset fordi det er for koldt. Så heller lidt bagefter.

Forår 2021 satser jeg på giver mig en god sommer 2021. Sidste år var mærkelig på havefronten, men det svarede jo meget godt til verdens situationen med Corona.

Hvad har jeg sat til forspirring?

Agurker, peberfrugter, chillier, squash, spagettisguash, bladselleri, flere forskellige kål. Jeg har sikkert sat nogle flere frø til forspirring, men jeg kan ikke lige huske hvilke. Jeg har heldigvis skrevet det på drivhusene så jeg ved hvad jeg har plantet. Jeg kender mig selv nok til at vide at ellers kan jeg virkelig ikke huske det. Hehe….

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *