Haven

Dagens arbejde i haven

Dagens arbejde i haven i dag bestod af at beskære hæk/træer i skel ud imod marken med de indhegnede grantræer. Byens hundelufter folk forstår desværre ikke at vise hensyn og undlade at have løse hunde på den anden side af hegnet til hvor mine 2 dejlige hunde går i haven.

Så derfor efter et kontrovers i går har jeg nu besluttet at der skal et lamelhegn op hele vejen. Samtidigt sættes liguster som så forhåbentligt med tiden bliver en tæt hæk. Den del af haven ligger højere end resten af haven. Håbet er at plankeværket og den kommende hæk kan give mere privatliv så hundelufterne og deres hunde ikke kan se ind i vores have. Samtidigt at opnå at de løse hunde på den anden side af hegnet ikke kan køre mine hunde i haven op.

Og sidst men ikke mindst så håber jeg at det hele kan give mere læ i haven. Der har stået nogle træer i skel, men en del er gået ud på de 3 år vi har boet her. Og der er ret sporadisk beplantning langs skel. Så det skal nok blive godt. Det bliver noget relativt billig lamel hegn på jem&fix som bliver sat op. Tanken er ikke det skal står der i flere år, men at det holder længe nok til hækken er blevet fin. Det burde være muligt at det fungere på den måde.

Dagens arbejde i haven

Jeg orkede ikke at køre i Jem&Fix efter hegnet i dag, der var propfyldt med mennesker på p pladsen. Jeg kom forbi efter at have hentet trailer hos min far. Jeg satser på folk er begyndt på arbejde igen i morgen efter påsken og der er færre mennesker i jem&fix der.

Dagens arbejde i haven

Drivhuset

Ja jeg fik også lavet lidt i drivhuset. Jeg fik smidt plantesækkende fra sidste år ud. Og det samme med de dødeplanter og fik fejet. En af de nærmeste dage skal jeg have vasket det udvendigt og indvendigt med højtryksrenseren. Og så have sat kapilær kasserne klar til den nye sæson.

 

 

Nyt værktøj

Jeg fandt også tid til at køre forbi XLByg og hente min nye kædesav. Som altid en Bosch akku så den køre på batterier. Den passer batterier med min stangklipper. Så købte lige kædesaven og et ekstra batteri til den. Det er så lækkert.

Billedet er lånt fra XLBYG’s hjemmeside: BOSCH UNIV 200mm 18V Kædesav

 

 

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *