Samarbejde

Sig det med blomster

| Reklame i samarbejde med Flowr |

Sig det med blomster, siger man. Blomster er gode til mange anledninger.

Billedet er lånt fra Flowr

En af de mange anledninger er Mors Dag. I min familie har vi egentligt aldrig gået op i mærkedage som Mors Dag og Fars Dag. Og som single har jeg heller aldrig gået op i mærkedagen Valentins dag.

Mors Dag for mig

Mors Dag for mig har de seneste 4 år, snart 5 været lidt en træls dag. Ikke selve dagen med alle reklamerne op til. De har været en årlig reminder om at jeg ikke længere har en mor. Jeg mistede min mor d. 30/12-16.

Mors Dags reklamerne har været hårde især de første par år efter, og det selvom det ikke er en dag vi i min familie har givet blomster på eller fejret.

Hvem elsker ikke blomster

Ja ok det gør “Far” nok ikke lige. Men de fleste kvinder vil sandsynligvis elske blomster. En ting er blomster er smukke, og de dufter godt. Men det er også tanken bag buketten der tæller. For mig betyder en buket blomster bare noget så simpelt som at giveren tænker på mig. Der behøver for mig ikke være en specifik anledning.

Sig det med blomster

Generelt set er det bare for mig vis mig din kærlighed, eller din påskønnelse med blomster, altså: Sig det med blomster.

Blomster fra haven

Jeg elsker blomster. Jeg elsker at få en smuk buket blomster, men jeg elsker i høj grad også blomsterne i haven. Jeg bliver faktisk også superglad hvis giveren af blomsterne har blomster i haven og giver mig en buket derfra.

Da jeg flyttede fra lejligheden i byen og til det lejede hus i Kousted (ved Randers) da fik jeg en velkommen til nye buket lagt på mit dørtrin fra naboen. En sød ældre dame med en stor flot have med masser af blomster. Jeg husker ikke hvilke blomster det var, men de duftede dejligt og var smukke. Ligesom jeg den dag i dag 7 år senere husker den fine gestus fra naboen grundet buketten der så fint var lagt på dørtrinnet ind til huset.

Det var starten på en ganske fint naboskab de 3 år jeg boede i huset.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *