Haven

Terrassen

En anden del af haven der sker lidt på er terrassen. Jeg har et hyr med at holde fliserne fri for sengræs og andet ukrudt. Men jeg får det da gjort så nogenlunde. Jeg har en del krukker stående med blomster i, og nyder sommerfuglene og insekterne summe omkring krukkerne.

Terrassen
(se bort fra alt rodet på den overdækket del)

Terrassen

Der er kommet lidt flere blomster i krukker til siden billederne er blevet taget. Blandt andet et par opstammede som jeg kom forbi i ABC lavpris i Randers en dag.

Når vejret er rigtig godt er der mange insekter og sommerfugle som elsker alle blomsterne, og det er så flot med det store blomsterflor der er.

Terrassen er der hvor vi sidder og hygger, drikker kaffe, snakker og nyder vejret og livet. Vi bruger rigtig mange timer derude om sommeren. Vi griller også når vejret er godt. Vi elsker at sidde og kigge ud over haven med en kop kaffe og snakke alt i mens hunden render og leger i haven.

Det er også der vi ser forskellige vilde dyr krydse haven, fasaner, hare og som sidst et lille egern.

Når jeg fjerner sengræs og ukrudt foregår det manuelt. Jeg bruger ikke gift til det, så det tager en rum tid at holde det nede, også fordi det er lidt udfordrende for skulderne og ryggen. Men det må jo tages i det tempo det er muligt. Jeg hader egentligt ukrudt, meget. Og hader at fjerne det. Men kan nu godt li resultatet bagefter. Så det er det hele værd. Jeg skal bare blive bedre til at starte med at fjerne det inden det hele står i fuld flor og der er meget af det. Jeg er ikke altid lige god til at tage mig sammen og få de kedelig ting gjort.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *