Haven

Grow Light

Til mind fødselsdag i marts fik jeg af min søster LED Grow Light.

Grow Light

Faldt fornyligt over dem på en haveside, og tænkte det kunne være spændende at prøve. Jeg har hvert år problemer med at forspirre til drivhuset. Dels fordi jeg har 8 katte og mange af vinduskarmene ikke er katte fredet.

LED Grow Light er i alt sin enkelhed en form for 4-kantet kasse med kraftigt hvidt LED lys i toppen. Den har timer funktion så den lyser i x antal timer og er slukket i x antal timer. Jeg kan ikke lige på stående fod huske hvor mange timer den er tændt i og hvor mange den er slukket i.

Grow Light

Og dels fordi jeg ikke har et særlig godt lys i vindueskarmene da huset er det stråtags bondehus med små ruder i vinduerne og lavt til loftet.

Ved samme anledning valgte jeg at købe et Garland minidrivhus med varme 4 bakker, så nu kan jeg rigtig forspirre. Jeg har sået solsikker, hvidkål, peberfrugter og et par andre ting, og hvidkålene spirre allerede lystigt.

Grow Light

Jeg fandt så også ud af at LED lyset er godt til at booste solcellelamper der ikke vil igang til den nye sæson. Så det var også endnu et plus.

 

4 Comment

    1. Jeg har forspirret en hel masse med gro lys og så de der varmeplader jeg også har købt. Det fungerede bare så super godt. Jeg er helt vildt glad for det.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *