Gør det selv - Haven

Havefyrtårn

Jeg har gennem meget lang tid (som i meget lang tid) arbejdet på et havefyrtårn. Fik fik ideen efter at have set en video på facebook fra en side der Nifty. Du kan se videoen her

 

Til mit havefyrtårn har jeg brugt 3 terracotta potter i 3 forskellige størrelser. Det er mit første forsøg så potternes størrelse var ikke så vigtige. Bare de var forskellige, dertil har jeg brugt en underskål også i terracotta. Jeg synes de var svært at finde potter i de rigtige mål, men det lykkedes efter nogen tid.

Min oprindelige plan var at spraymale potterne, men for mig løb malingen altså så det blev ikke pænt. Jeg malede derfor potterne over med acryl hobby maling fra en hobby forretning. Udover det har jeg så købt en klar lak i glans hos jem&fix. Lakken købte jeg som spraydåse, og det fungerede fint. Men helt sikkert brug den udenfor, for den lugter.

Jeg er ikke så sikker på hænderne og slet ikke når det kommer til de små detaljer så især vinduerne i havefyrtårnet er noget skæve og uens, men hvad pokker. Det er det personlige præg og det er jo prototypen.

Lanternen er købt på Ebay, da jeg simpelthen ikke synes jeg kunne finde nogen herhjemme i DK der lige passede.

Havefyrtårn

Her kan du se mit havefyrtårn. Jeg synes som sagt det er ok, men der er naturligvis plads til forbedringer. Jeg skal have malet fadet på ydersiden også, har jeg besluttet. Det ser bedst ud.

 

Og du kan se en lille video af det i mørke her

 

Stenene i fadet er samlet på stranden her i Hadsund, så der er også lidt at havet/stranden i haven.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.