Produktanmeldelser

Produktanmeldelse: Wildlife World foderautomat til fuglefrø – stor

Wildlife World foderautomat til fuglefrø er et kæmpe hit her i haven. Jeg købte i 2018 en enkelt af denne store foderautomat til fuglefrø. Den er let at fylde med frø, og den er utrolig holdbar.

Wildlife World foderautomat til fuglefrø - stor

Wildlife World foderautomat har 8 sidepinde, 2 på hver side. I bunden er der en opsamler ala en underskål som samle frø op som fuglene ikke får spist. Fuglene kan sidde på de nederste sidde pinde og nå frøene i opsamleren. Derved minimeres overskydende frø på jorden som kan tiltrække rotter.

I toppen af automaten er der et stor rundt tag som beskytter godt imod regn fra oven.

Automaten er 39,5 cm høj og let at rengøre.

Wildlife World foderautomat til fuglefrø - stor

Som man kan se på overstående billeder jeg selv har taget af fuglene i haven ( I påsken 2019) er Wildlife World foderautomaten vældig populær blandt fuglene. Ofte så flyver de faktisk rundt fordi der er flere fugle end der er pinde til.

Jeg kan rigtig godt lide at automaten er stor, og dermed kan rumme rigtig mange fuglefrø. Jeg kan godt lide jeg ikke skal rundt og fylde automaterne hver dag, da jeg simpelthen ikke har tid til det. Så det er dejligt at der kan være en større mængde i automaten så der går nogle dage i mellem opfyldning.

Jeg har indtil nu brugt en alm. vildtfuglefrø blanding i automaten og det fungere perfekt.

 

Wildlife World foderautomat får af mig: 5 planteskovle

 

Wildlife World foderautomat til fuglefrø kan købes her hos Hokus Krokus

 

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *