Haven

Vinteren kommer

Vinteren kommer hvilket betyder have sæsonen og drivhussæsonen er ved at være slut.

I drivhuset er der stadig liv i 2 peberplanter og i tomatplanten. Tomatplanten hænger dog på sidste vers. De 2 peberplanter trives indtil videre fint. Den ene er en snackpeber som jeg købte som plante, og den anden er en alm. peber som er sået fra et frø fra en køber peber.

Snack peber planten har givet nogle pebere igennem hele sæsonen, den anden har først lige sat 3 fine pebere som jeg venter på modnes.

Vinteren kommer

Vinteren kommer

På friland

På friland er der liv i en del af krydderurterne endnu, de synger dog på sidste vers i denne sæson. Ellers er der ikke meget der vokser på friland mere. Frosten har taget mine squash planter og mine salat planter.

 

Rengøring af drivhus

 

Man kan godt se i år at de sidste tid har været fugtig for drivhuset er fuld af alger på indersiden modsat sidste år. Så det skal vaskes ned når det bliver ryddet. Jeg tænker jeg lige vil se de sidste peber til ende før jeg rydder drivhuset og får vaske det ned til vinteren. Og så skal de forskellige planter udenfor ind i drivhuset vinteren over.

Jeg har flere blomster i kummer som stod i drivhuset i vinters, de skal derind igen. Kapilær kasserne skal tømmes for vand, og ja der skal ryddes op.

 

Oprydning på friland

 

På friland skal jeg se om ikke jeg kan få ryddet inden frosten for alvor kommer så mit usamlet drivhus kan komme op og stå så jeg kan få sat “glas” i det henover vinteren. Det ville være supert hvis det var klar til den nye sæson. Jeg skal have flyttet mistbænken og fjernet et højbed, så burde der være plads til drivhuset. Og så skal jeg have det samlet og rejst. Sidst men ikke mindst have det fastgjort så det ikke blæser væk. Så må vinteren gå med at få lave “glas” til drivhuset, indkøbt dem, skåret dem til, og få sat dem i.

Jeg håber jeg får det gjort til sæsonen næste år.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *