Haven

Snackpeber

Det er mit første forsøg med snackpeber. Og det går indtil videre meget godt. Altså jeg har indtil nu kun fået 1 rød peber ud af det, men det ser lovende ud.

Det er en Snackpeber købt i billigblomst i Randers. Jeg købte den i April som lille bitte plante. Jeg satte den i en plantesæk i kapilærkassen, men flyttede den til en plantesæk for sig selv da jeg læste mig til agurker krævede en del plads og gødning. Jeg er glad for jeg gjorde det for agurken er gået.. ja agurk

Snackpeber

Jeg vil sige er man et meget utålmodigt menneske er peberplanter nok ikke det man skal sætte, for de er uhyr længe om at skifte fra grøn til rød.

Snackpeber

Fra grøn til rød

Jeg læste et sted at de er omkring 60 dage om at skifte farve, jeg aner ikke om det er rigtigt. Det føles i hvertfald som en evighed. Og i den evighed skal man så holde sneglene fra peberfrugterne. Selvom peberplanten står i drivhuset og jeg har vinbjergsnegle der patruljere i drivhuset så vover nogle enkelte snegle sig ind. og forsøger at tage for sig af retterne.

Snackpeber

Som man kan se på stilken på billedet herover har der været en snegl forbi og forsøgt sig. Men jeg fik afværget angrebet og reddet min peber. Det er den første der kom på planten og dermed den første til at skifte farve. Så den har jeg passet rigtig godt på.

Snackpeber

Efter hvad der føles som en evighed kunne jeg endelig i dag høste min røde peberfrugt, den første nogen side. Den blev så lavet i salaten i aften, skønt når tingene kommer fra egen have. Den havde følgeskab i salaten med hjemmedyrket agurker og hjemmedyrket tomater.

Jeg glæder mig til alle de andre peberfrugter på planten bliver røde og kan høstes.

1 Comment

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.