Haven

Nyt drivhus

Nyt drivhus eller rettere brugt drivhus men nyt for mig, det er hvad jeg har hentet i onsdags.

Mit nuværende drivhus er ikke særlig stort, det er ca. 2,50m langt og 1,70 m bred. Det er et super dejligt lille starter drivhus, men bare 1 tomat plante, 1 peber plante, samt 1 agurkeplante så er der ret så fyldt. Plus jeg også er ved at starte squash op og et par peber planter mere.

Nyt drivhus

Herover ses mit nuværende drivhus. Det er med riatherm termoplader og ikke alm, glas. Jeg er virkelig glad for det.

Nyt drivhus

Det nye drivhus er sådan et som det her over. Det er ca. 3,60 m langt og 2,10 m bred. Det er købt uden glas, til 650 kr. Jeg synes det var en ok pris for hele stellet. Jeg vil alligevel ikke have glas i drivhuset men termoplader ligesom i det andet. Så det passede mig fint det var uden glas. Plus det her drivhus allerede var taget ned og skilt ad.

Jeg skal have flyttet mistbænken der står for enden af det gamle drivhus, mistbænken skal alligevel renoveres (den var her da vi overtog huset) så kan jeg lige så godt flytte den. Så kan begge drivhuse komme til at stå i samme ende af køkkenhaven.

Jeg regner med det bliver hen over efteråret jeg får lavet lavet plads til drivhuset og får det samlet. Jeg skal have min far indover delen med at lave fundament til drivhuset og til at skære pladerne. Han er min handy mand til det jeg ikke selv lige kan klare eller ikke lige ved hvordan jeg gør bedst. Her i nordjylland stormer det meget om vinteren så jeg skal være helt sikker på drivhuset bliver stående.

Jeg glæder mig rigtig meget til sæsonen 2020 med det nye drivhus. Så er der plads til endnu flere planter, det bliver så dejligt.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *