Haven

Ligusterhæk og fugleunger

Ligusterhæk og fugleunger er ikke den bedste kombi når man skal klippe hæk. Så det er blevet udsat lidt. Eller jeg har klippet lidt af hækken omkring urtehaven, men er holdt inde i den ene med en solsorte rede. Det er “kuld” nr. 2 i reden i år. De første fløj fra rede lige omkring d. 2/6 og jeg afventer nu hold nr. 2 kommer ud af æggene og bliver til fugle.

Ligusterhæk og fugleunger

Herover ses første omgang sortsorte unger kort før de fløj fra reden.

Jeg regner med at skulle over ligusterhækken en tur mere på begge sider så snart jeg kan da den er blevet meget bred. Men jeg fik jo heller ikke klippet den sidste år.

Ligusterhække i baghaven skal jeg også over i år, jeg regner dog ikke med at der er fugle i den hæk. Det var så lidt om min ligusterhæk og fugleunger i den. Det gør mig ikke så meget at der er fugle i den, jeg kan altid klippe den på et andet tidspunkt. Jeg synes fugleunger de er så søde, og nogle man skal passe på.

Ligusterhæk og fugleunger

Herover ses “kuld” nr. 2 som de der ud indtil videre.

 

Lidt fakta om solsorte

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *