Haven Hverdagen

Hvad roder jeg med for tiden

Hvad roder jeg med for tiden, ja det er et godt spørgsmål. Jeg må jo indrømme at bloggen her er meget forsømt. Det er bestemt noget jeg må forsøge at rette op på i 2019. 

Som skrevet i mit sidste indlæg tilbage i August har jeg (vi) fået hund og det har taget en del tid. En hvalp er en udfordring at have med i haven, især fordi hun ikke kan gå løs fordi hun let skal på eventyr. Og hvis jeg sætter hende i snor så er hun heller ikke altid glad. 

Desuden så har min webshop med dyreartikler taget rigtig meget tid siden i sommers, hvor den blev så stor at den skulle momsregistres. 

Sidst men ikke mindst startede jeg på studie 3/9 i Aalborg og det har også optaget meget af min tid. 

Hvad så nu ?

Ja hvad skal jeg så have lavet i urtehaven ? Jeg skal have færdiggjort mit arbejde med at fjerne plæneafklip fra forrige ejer. Der lå som I nok husker jeg har skrevet om en stor bunke plæne afklip i urtehaven da vi overtog huset. Bunken er ikke helt væk endnu. Jeg var så uheldig at min trillebøre mistede hjulet og et nyt er i restordre. Derudover har jeg været meget plaget af ryg problemer de seneste måneder. Jeg håber forsat at kunne nå at få mere af det væk inden vinteren for alvor kommer. 

Hvad mangler ?

Jeg mangler at flytte nogle hindbær planter ned i forhaven. Jeg har allerede plantet 2 blåbær buske i forhaven. Men mangler at få flyttet nogle af alle hindbær planterne fra urtehaven derned. 

Jeg skulle også gerne se om jeg kan grave de 2 syren buske op i urtehaven og flytte op i vores baghave. De er ikke ret store, men jeg ved af erfaring at fordi det over jorden ikke er stort så kan rodnettet være meget stort alligevel. 

Der står også et æbletræ og et blommetræ i urtehaven som jeg gerne ville have flyttet. Jeg tror desværre blommetræet er så stort jeg ikke kan grave det op med spade og flytte det. Så jeg kommer nok til at opgive at flytte det. 

Men jeg kan da håbe det er muligt at flytte æbletræet som ikke er så stort igen. 

Derudover bør jeg få klippet ligusterhækken omkring urtehaven. Jeg har endelig købt en akku hækblikke fra bosch så nu behøver jeg ikke rulle ledninger ud hele vejen. 

Sidst men ikke mindst bør jeg få ryddet op i drivhuset. Jeg mangler at få plantesækken fra tomatplanterne ud samt at få ryddet op i krydderurterne som står i drivhuset. 

Jeg har også sat nogle blomster ind i drivhuset som ikke er så vilde med frost. 

Sidst men ikke mindst bør jeg nok få lagt en plan over 2019 projekterne og eventuelt hvornår og hvordan jeg skal lave dem. Således jeg kommer i gang rettidigt med at plante og forspire. 

Et par svampe som voksede på gårdspladsen, de er nu smukke
Et par svampe som voksede på gårdspladsen, de er nu smukke

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *