Hverdagen

Update

Update på hvad der er sket i den lange periode med tavshed.

Som jeg vist har nævnt på bloggen før så døde min mor d. 30/12-16. Jeg har hen over året 2017 haft mine periode hvor det hele går lidt ned i gear. Det er nok meget normalt, men jeg har aldrig mistet nogen så tæt på før så jeg ved det ikke. Men jeg rammer i hvertfald perioder hvor jeg synes der er manglede overskud. Det manglede overskud går udover lidt af det hele. Og en del bliver ikke lavet så.

En af tingene der lider under dette er mine forskellige blogge (har andre end denne). Men der er også andre grunde til den larmede tavshed.

Vejret

Vejret sucks. Og det har det vitterligt gjort det meste af sommeren. Sommeren, der hvor man skal nyde at gå og pudsle i haven, pleje sine planter og hygge sig. Men ak vejret har været totalt skod som enhver ved. Når regner bare står ned så er det svært at få udrettet det store i haven.

Min have har i år lidt under det. Jeg har ikke fået slået græs en brøkdel af de gange jeg burde. Plænen ligner lort pt. og burde være slået for flere uger siden. Mine 2 højbede er fulde af ukrudt, og mit mini drivhus er det ligefør jeg ikke tør kigge ind i for at tjekke om planterne er i live.

Dræbersneglene har ædt en masse. Det der pt. ser pænest ud er min bladselleri, persillerødderne er stadig mikro og de bliver jo nok ikke større.

Så når vejret er så elendigt så må jeg tilstå jeg ikke har fået lavet så meget i haven som jeg vitterlig gerne ville, og dermed har jeg så heller ikke så meget at fortælle på bloggen.

Nyt hus = ny have

Vi har set på huse siden August. Vi har endelig fundet os et nyt hus, et hus vi har købt.

Vi har simpelthen købt dette super dejlige bondehus i Visborg ved Hadsund. Der er en fin stor grund til hvor det meste er græsplæne. Så der er helt sikker plads til at anlægge en del fine bede til blomster. Ligesom der er en afdeling med drivhus som passer perfekt til urtehave. Det bliver simpelthen så dejligt.

Nu går mit arbejde i haven vi har nu så i gang på den måde jeg skal have hevet alle mine løg op til erantis, vintergækker, krokus mv. samt have samlet frøene fra stokroserne ind. Ligesom jeg skal have gravet de planter op jeg har plantet. Det hele skal naturligvis med til Visborg, det er da klart.

Vi overtager huset pr. 1/12 så planen er planter mv. er gravet op i god tid inden frosten for alvor kommer og så opbevares frostfrit, men koldt. Indtil de kan sættes ned i Visborg.

2018

Jeg håber derfor på at være tilbage på fuld skrue i 2018 efter flytningen med masser af nye indlæg om min nye have, både køkkenhaven men også blomster haven.

Men indtil da vil der nok forsat være lidt stille på bloggen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *