Haven

Sikring af jordbærbedet

Sikring af jordbærbedet kan være nødvendigt hvis ikke man vil dele sine jordbær. Jeg vil ikke dele med fuglene så jeg er på forkant og har sikret bedet. Sikring af jordbærbedet

Jeg har et højbed med 7 jordbærplanter (havde oprindelig 8). Da der begyndt at komme bær på planterne så jeg tænkte jeg ville sikre dem imod fugle. Jeg har læst mig til at fuglene gerne vil spise bærene. Det skal vi ikke nyde noget af når jeg kun har så få planter.

Sikring af jordbærbedet

Jeg var i Biltema igår og fik købt elektrikerkør samt bærnet. De 2 ting skulle så sættes på i dag.

Sikring af jordbærbedet

Først bøjede jeg de 2 elektrikerrør og fik sat dem godt ned i jorden.

Sikring af jordbærbedet

Herefter var det bare at klippe et stykke net af rullen som var tilpas stor og sætte over. Jeg har fæsnet nettet rundt ved de tapper som pallerammerne har. Og så har jeg i den ene ende min balje med ramsløg til at stå på nettet og i den anden ende fandt jeg en stor sten.

 

Så nu kan jeg forhåbentlig bare gå at vente på jordbærene bliver flere, og at de bliver dejlig røde. Jeg glæder mig allerede til at smage dem.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *