Haven

Min nye plæneklipper

Her er min nye plæneklipper

Min nye plæneklipper

Jeg havde ikke en plæneklipper da vi flyttede på landet for lige knap 2 år siden. Udlejeren af huset gik/går meget op i at græsset bliver holdt. Så en plæneklipper måtte jeg have fat i. Min far skaffede mig en brugt, faktisk min afdøde bedstefars. Den var lettere ombygget da min bedstefar var lidt af en opfinder eller hvad man skal kalde det.

Den var også ret gammel, men den har fungeret i ca. 2 år for mig. Men nu var tiden inde for at den skulle på pension, og jeg havde fået råd til at købe en ny. At valget faldt på en el plæneklipper er rent tilfælde. Jeg så linket til den i en havegruppe på facebook. Jeg læste lidt om den og synes egentligt den lød ret god. Desuden er det da lettere med el end med benzin, man skal bare huske at lade den op. Desuden har den her flere forskellige klippe højder. Det er en fordel når man døjer med mos i plænen.

Jeg har stadig til gode at slå græs med den da regner siler ned i dag her i Kousted. Så mens jeg venter på tørvejr og sol så må den blive i skuret.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *