Haven

Salat

I forbindelse med jeg og min søster har lagt kosten om, så spiser vi rigtig meget salat. Og da jeg ikke har noget rigtig drivhus og sommeren ikke har vist sig fra den varme side har vi måttet købe en del salat. Salat

Vi har så valgt at købe dem der hedder salatsymfoni fra Lidl. De er lidt pebret i prisen i længden, men det er der råd for.

De kan nemlig plantes ud

De kommer i en organisk potte og er lige til at plante ud. De er ret nemme at holde liv i. Jeg har som man kan se på billedet herover pt. 10 potter med salat stående i min mistbænk. Da mine 2 højbede er optaget står de i potter i mistbænken.

Planen er at de skal plantes over i et højbed, men jeg skal lige have anlagt nogle flere før det er muligt. Men som man kan se på billedet så trives de også fint som de er lige nu. Det sjove er dog at hver plante er ½ rød og ½ grøn når man køber dem. Men når de gror ud igen bliver den røde del grøn, med røde kanter.

De smager lige så godt som da man købte dem, og pludselig er prisen ikke så pebret mere når man kan plante dem.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.