Haven

Nye havebøger

I dag kom posten med bogpakken fra Plusbog. Der var en dejlig stak havebøger med til mig.

Nye havebøger

Efter 12 år i en lejlighed er havebøger ikke det jeg har ejet mest af indtil nu. Jeg er ved at opbygge en pæn lille samling. Når man som jeg har fået en hobby som man er ret grøn i, så er det jo med at finde tips, tricks og goder ideer der hvor man kan. Havebøger bør  ihvertfald være et godt sted at finde nogle gode råd til hvordan man gør tingene bedst.

Jeg har ganske kort kigget bøgerne igennem. Jeg har haft travlt i haven i dag, så er indtil nu kun lige bladret dem igennem og kigget billeder.

Nye havebøger

Min søster var hurtigt at nuppe overstående billede da bøgerne var ankommet. For selvfølgelig skulle jeg da lige i gang med at kigge i bøgerne, man er vel bare lidt nysgerrig.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *