Haven

Dagens arbejde

Dagen i dag har jeg virkelg nydt. Vejret har være rigtig lækkert her.

Dagens arbejde

Dagens arbejde ha været at grave snebærsbuske op. Ja jeg er stadig langt fra i mål med dem. Det tager virkelig lang tid med håndkraft, en spade og en økse. De har rigtig mange rødder under jorden over til andre klaser af snebær. Det er med at få alle rødderne med for ellers slås jeg med dem langt ud i fremtiden.

Så det er simpelthen det timerne i have i dag har været brugt på. Ret kedeligt, omend det jo skal gøres hvis jeg gerne vil have lavet mine bed. I hjørnet hvor jeg har fjernet dem i dag har jeg storkonvaller, erantis, forglemmigej, og så en plante til jeg ikke lige kan huske navnet på.

Udover det står min eneste syren i udkantet af bedet. Bedet grænser op til nabo grunden og jeg skal have sat liguster i mellem min grund og naboens så der kommer en fin tyk lukket hæk ind imod naboen grimme udhus.

 

Planerne med bedet

I selve bedet håber jeg på at kunne få sat en masser stauder i forskellige højder og farver, således haven får tilført en masse farve i form at blomster mv. Også gerne nogle man kan klippe af til buketter.
Eventuelt med krybeklokke som bunddække i bedet. Men det er stadig i overvejelses fasen. Det kan være at det ville være bedre med flis i bedet.

 

Men inden jeg kan komme så langt skal jeg af med de snebær. Så dagens arbejde er kun en dag ud af mange dage hvor jeg skal slås med snebærene før det bliver en realitet. Men sådan er det jo, det skal nok blive godt på et tidspunkt.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *