Haven

Endnu flere plante indkøb

Ja så er der kommet flere pakker fra Ebay. Denne gang var det Lupin, Primula og Krybeklokker der kom. Jeg er vild med krybeklokker i lilla så det kommer til at være bunddække i hele haven. Nu hjælper det nok også en del på det at jeg elsker farven lilla.

Udover planterne fra Ebay, har jeg også købt jordbærplanter. Jeg var ude og handle, var i Lidl. De havde jordbærplanter til 10 kr. pr plante. Så jeg hapsede lige bakken her med 8 planter.

Jeg skulle gerne imorgen nå og så plantet alle planterne fra Ebay over i potter. Således de kan få lidt næring og kraft efter at være blevet sendt. Jordbærplanterne kommer til at vente til fredag tror jeg. Jeg skal have ryddet mit højbed for mynte. Mynterne er gået agurk og har overtaget bedet. Ja jeg ved godt mynte breder sig, men det vidste jeg ikke da jeg plantede dem sidste år. Så i år bliver de gravet op af højbedet og sat i baljer. Og så kan jordbærplanterne få højbedet som jeg skal have sikret med kobbertape for sneglene kan lade dem være.

Så derfor bliver det først fredag/lørdag jeg får jordbærplanterne plantet ud. Men det er nok også godt nok med den kulde der pt. er her med frost. Jeg tror nok jordbærplanterne vil sætte pris på lidt varmere klima inden de skal ud og bo.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *