Haven

Solhat fra Ebay

Jeg har købt 6 planter fra Ebay, det er Solhat jeg har købt. Eller det er i hvertfald det jeg har fundet frem til de må hedder på dansk.

De skulle se sådan ud når de blomstre (billedet er fra Ebay) :

Solhat fra Ebay

Det er 6 stk. planter jeg har købt fra England og de så sådan ud ved ankomst:

 

Solhat fra Ebay

Dagen efter mens vejret var godt fik jeg dem taget ud af boksen og givet hver en potte med godt muld og kompost i. Så skulle de gerne ville gro.

Solhat fra Ebay

De står pt. i udhuset da de jo lovet frostvejr og dermed kulde her i DK. Så jeg synes ikke lige jeg ville give planterne et chok og sætte dem direkte ud i jorden fra start. Det kan nok kun være en fordel at de lige få lov til at stå lidt lunere i potte inden de kommer ud at stå. Så kan de også samle lidt kræfter oven på rejsen.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *