Haven

Vertikalskæring

Jeg købte mig jo en vertikalskære for noget tid siden. Den er købt i håb om jeg med den kan vinde kampen over mosset. Vores græsplæne er for det meste mos da plænen ikke er blevet vedligeholdt inden vi flyttede ind.

Jeg forsøgte sidste år med jervitriol, men uden den store effekt. Så i år har jeg valgt at købe en vertikalskære.

Så plænen fik lige en omgang vertikaskæring i dag. Plænen blev slået igår for første gang i år. Og så kunne jeg lige så godt forsætte  i dag med vertikalskæren.

Vertikalskæring
Her kan man se hvor meget mos den har fået op.
Vertikalskæring
Her kan man se nogle af bunkerne jeg har revet sammen

Vores plæne er ret stor og da jeg havde taget den ene halvdel kom min søster ud og hjalp med at rive mosset sammen imens jeg gav resten af plænen en tur med vertikalskæren. Da jeg så var færdig med det rev jeg mos sammen på den halvdel mens hun kørte i rutefart ned til komposten med alt mosset.

Det var dejligt vejr til at gøre det i, men det blev da lidt lunt undervejs. Jeg håber inderligt det hårde arbejde er det værd og vi kan få en pæn plæne ud af det. Jeg regner med at gøde plænen igen i næste uge, samt at give den kalk.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.