Haven

Mit nysamlet haveskur

Hold da op, at samle haveskuret jeg havde indkøbt ved Harald Nyborg viste sig at være noget af en opgave.

Ok, man kan sige hvad havde jeg forventet af et skur købt ved Harald Nyborg. Men altså godt nok står der i vejledningen man mindst skal være 2 til at samle det. Men når man skal rejse 4 seperate vægge inden man forbinder dem og forventer de kan stå oprejst så er 2 personer altså på ingen måde nok.

Min søster var så sød at hjælpe. Jeg tror dog nok hun flere gange undervejs fortrød det inderligt. Vi brugte 2 hele eftermiddage på at samle skuret. Og vi måtte endda nogle gange samle i en anden rækkefølge netop fordi 2 mennesker ikke kan holde 4 vægge og samle yderligere på en gang.

Vejledningen der høre med til skuret er mangefuld, billederne dårlige. Og en del steder er man altså alene om hvordan fanden tingene skal samles. Ligesom hullerne nogen steder i skuret kun lige passer på mm. hvilket gør det svært at samle nogen steder.

Mit nysamlet haveskur

Men nu står mit haveskur da i det mindste samlet. Dog som man kan se på billedet mangler jeg stadig nogle lister på taget, men der opgav jeg altså lige midlertidigt da det bare slet ikke kan nå. Og jeg rev mig på de skarpe tagplader. Så det kommer til at vente til en dag jeg gider besværet.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *