Haven

Endnu flere indkøbte ting

Jeg har rigtig fået gang i anskaffelsen af endnu flere ting. Så der er endnu flere indkøbte ting i dette blogindlæg.

Et par af dem er af den større kaliber.

Redskabsrum

Jeg har købt dette redskabshus på 2,7 kvm fra Harald Nyborg. Jeg kan simpelthen ikke være i udhuset med alle have tingene sammen med alt det andet vi har. Så enden på det hele blev jeg indkøbte dette skur, det kom med fragtmanden i tirsdags. Jeg har endnu ikke fået sat det op men håber det sker i løbet af weekenden så jeg kan få rykket tingene over i skuret. Jeg har besluttet det skal stå i bunden af haven. I den del med meget mos og som vi ikke rigtig bruger. Det er også den del højbedene står i og hvor resten af urtehaven/køkkenhaven kommer til at være.

Jeg har så heldig at skuret var/er på tilbud så jeg sparede omkring 500kr. på det.

Vertikalskære

Dernæst har jeg køb denne AL-KO Vertikalskærer Classic 32.5 VE Basic Care. Vi har sindsygt meget mos  i græsplænen. Sidste år forsøgte jeg mig med  jernvitriol og så rive det døde mos af plænen. Men når græsplænen er meget stor så er det virkelig meget hårdt arbejde. Og det bliver ikke bedre hvis man har en ryg som ikke kan holde til så meget tid i de bevægelser. Jeg har besluttet i år at nu ville jeg prøve noget andet. Og det blev så den her. Jeg ved ikke om det var et skidt køb eller om det vil give pote og jeg endelig kan slippe af med mosset. det vil kun tiden vise.

 

Haveskammel

Jeg købte også denne lille haveskammel. Jeg synes ofte er langt ned til jorden og det ville være rart lige at kunne sidde på en skammel eller lign. Så tænkte jeg at denne skammel ville være genial til det. Så den røg sørme også lige med i kurven.

 

En gave

 

Jeg havde fødselsdag her d. 29/3 og jeg ved i den forbindelse hvad jeg får af min mormor. Eller rettere hvor mange penge jeg får. Så jeg tænkte jeg ville være på forkant når nu fragtmanden skulle have 219 kr. for at levere mit redskabsskur. Så jeg bestilte en mistbænk med, det bliver så min gave fra min mormor.

Mistbænk

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.