Haven

Lidt billeder fra haven

Jeg har været en tur ude i haven i det gode vejr, jeg havde kameraet med. Det blev til lidt billeder af nogle af de smukke farver jeg har i haven pt.

Lidt billeder fra haven

Herover er det smukke krokus jeg har plantet i en zinkbalje ved indgangen til vores hus.

Lidt billeder fra haven

Jeg har både sat gule, hvide og lilla krokus. De er simpelthen så smukke når solen skinner og de rigtig åbner sig. Vi har også allerede bier som rigtig nyder blomsterne.

Lidt billeder fra haven

Jeg har også 6 violer, sat 3 og 3 i 2 hænge kurve. De er også så småt begyndt at vise de har blomster. Her har jeg fanget den som er aller længst fremme.

Lidt billeder fra haven

Jeg har for godt og vel 1½ måneds tid siden købt 2 juleroser, de er begge lilla. De har stået i udhuset og er blevet flyttet ud når vejret har været til det. De stod i udhuset fordi jeg ikke havde fundet ud af hvor de skulle stå. Desuden har jeg stadig en lang vej for mig, med at fjerne snebærsbuske og gøre bed klar til blomsterne. Men de 2 her måtte jeg simpelthen bare eje.

Nu kom mine 4 store potter så fra Ebay, og så tænkte jeg de da lige kunne passe til juleroserne. Så de 2 juleroser er blevet plantet om og har fået plads på teressen. De står så fint derude og nyder morgen og eftermiddags solen.

Lidt billeder fra haven

Jeg elsker krybeklokker, jeg synes de er så utrolig smukke i lilla. Jeg har allerede sidste år sat nogle omme i baghaven. Jeg købte 3 nye i netto forleden dag. Uden foran vores hus har vi et stendige langs vejen. Jeg har bestemt mig for at se om jeg kan få nogle krybeklokker til at gro i diget, for jeg tror det kunne se så godt ud når de breder sig og begynder og krybe ud over stenene. Jeg har sat den første i diget. Jeg har naturligvis lagt en god portion jord omkring planten, lagt lidt kompost også, så den har noget godt at gro i.

 

Lidt billeder

Sidst men ikke mindst har jeg også plantet en krybeklokke i en hul træstub vi har nede i bunden af haven ud imod vejen og ind imod naboen. Der stod et stort træ fra vi flyttede ind men for nogle måneder siden blev det væltet da det var sygt. Træet var så sygt det var hult invendigt, og tilbage står denne træstub. Så jeg fik den ide at jeg kunne plante noget i den, jeg tænkte straks på krybeklokke. Jeg er sikker på det kunne se rigtigt godt ud når den bliver større og kryber ud overkanterne og ned af stubben. Så det glæder jeg mig rigtig meget til.

 

Som man nok kan se ud fra farve temaet for blomsterne i indlægget så er min ynglings farve lilla. Hele haven skal dog ikke være lilla, men lige pt. er det mange af de farver som er der. Sommerblomsterne skulle gerne blive et væld af forskellige farver.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.