Haven

Nyindkøb og gaver

De sidste 14 dages tid har jeg lavet lidt ny indkøb og fået lidt gaver alle sammen haverelateret.

Nyindkøb

Først og fremmest har jeg fået bogen krukker og højbede af min søster. Hun er bogblogger og anmelder rigtig mange bøger, så hun har fået bogen til anmeldelse og har givet mig den bagefter. Jeg har allerede været i gang med at læse i den. Indtil nu er jeg ret positiv over bogen, den giver rigtig mange tips til nybegyndere. Den hjælper rigtig godt med at vise de muligheder der er i mange ting som kan være svære at se som nybegynder.

Derudover har jeg fået bogen så din frø og kerner i gave. Jeg var en tur på sjælland i forbindelse med jeg er medlem af Dansk MarsvineKlub og skulle dømme en udstilling. Der fik jeg bogen i gave som tak for at have dømt dyrene.

Jeg har endnu ikke fået kigget så meget i bogen, men den fortæller hvilke kerne og frø man kan så og hvordan man optimalt får dem til at gro. Det lyder rigtig spændende, helt klart en bog jeg er glad for.

I anledningen af jeg fylder år d. 29/3 har jeg allerede nu fået 2 gaver fra familien. Og så betænksomme som de er, så har de lyttet til mine ønsker. Så af min far fik jeg det planteborg fra Haraldnyborg jeg ønskede mig.

Nyindkøb

Og som man kan se har jeg allerede samlet det. Det er et sødt lille plantebord som gør jeg ikke skal sidde på jorden og potte om. Klart dejligt.

Af min søster har jeg fået et mini drivhus, også fra harald nyborg.

Nyindkøb

Det har jeg dog ikke nået at samle endnu. Det er lige kommet i dag. Jeg glæder mig rigtig meget til at tage det i brug. Så kan det være forstarteren for det alm. drivhus jeg håber på at kunne købe om et par måneder.  Det er jeg super glad for.

 

Indkøb

Udover gaverne har jeg også selv indkøbt et par ting. Som jer der følger bloggen ved køber jeg ret mange ting i Ebay.

Denne gang er ingen undtagelse, i hvertfald for det ene køb.

Nyindkøb

Jeg har købt 4 stk. af disse potter på Ebay. De er af plastik, med huller i bunden. Jeg synes de ser rigtig fine ud, og på afstand lægger man ikke mærke til de er af plast. Jeg har allerede taget 2 af dem i brug og sat mine 2 juleroser i dem. Jeg tror de kostede mig omkring 150-200 kr. inklusiv fragt. Det synes jeg bestemt ikke er galt. Jeg venter gerne 1 måned på varene fra Ebay når jeg kan spare rigtig mange penge.

Nyindkøb

Det sidste indkøb var/er en nødvendighed. Jeg har en muldvarpeskræmmer fra Lidl som ville køre på 3. sæson nu, men desværre virker den ikke. Den vil hverken hyle eller viberer i jorden ej heller med nye batterier. Så jeg har måttet indkøbe en ny. Jeg ved der er delte meninger om hvorvidt de virker. Men hos mig har sådan en altså kunnet holde hele plænen fri for muldvarper næsten i 2 sæsoner.

Så umidelbart vil jeg se her virker de, jeg kan derimod ikke får muldvarperne til at gå i fælderne. I sidste ende er jeg også ligeglad om de fiser ud af haven eller om de går i fælder og dør, det må de helt selv om. Bare de ikke er i min plæne.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *