Haven

Mine højbede

Sidste år anlage jeg 2 højbede i pallerammer. Mine højbede har stået vinteren over og de er allerede nu i gang med at blive pænt grønne med krydderurterne igen.

Jeg har 3 forskellige slags mynte, persille, purløg, citronmelisse, timian, rosmarin, og oregano. De fleste af disse ser ud til at komme igen uden de store problemer.

Mine højbede
Persillen er på vej

Mine højbede

Mine højbede
Mynten breder sig allerede helt vildt og sætter fine nye grønne skud
Mine højbede
Citronmelissen er på vej
Mine højbede
Rosmarinen på vej

Så det ser fornuftigt ud. Jeg tror dog jeg skal have fundet noget andet til mynterne så jeg lettere kan begrænse dem. De vil gerne brede sig til hele bedet og det er ikke lige det jeg gerne vil. Så jeg tror mynterne må over i nogle store krukker i stedet, så ved jeg da hvor de er og bliver.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *