Haven

Flytning af krokus

Hvorfor flytning af krokus? Jo ser du, da vores have har været forsømt i en del år er det meget begrænset hvor mange blomster der er i haven. Dette gælder også forårs blomsterne. Der gror en pæn sjat vintergækker sporadisk rundt i haven. Og så nogle enkelte krokus primært sådan en og en og en i græsplænen.

Flytning af krokus

Nabohaven hvor vores udlejers mor bor er en fin have. Hun er en ældre dame som går meget op i sin have. Der er ikke det der ligner ukrudt og den holdes pænt og der bruges meget tid i haven. Hun køre alt sit haveaffald ud i indhegningen der ligger i mellem hendes grund og den vi bor på. I indhegningen går der køer om sommeren.

Ved at hun køre alt sit haveaffald derud, er der krokus der har fundet vej ud i indhegningen. Og der har ingen jo særlig meget glæde af dem. Og hvad der er gratis koster jo ingen ting. Så jeg har været i gang med at grave krokus op ude i ko indhegningen, for så at flytter dem og plante dem ud i vores have.

I følge den ældre haveglade nabo så formere de sig let og de skulle hurtig brede sig.   Så det vil vi da se rigtig meget frem til. De er alle lilla nuancer dem jeg har gravet op og flyttet.

Flytning af krokus

På billeder herover ses også erantis. Der er heller ingen erantis i vores have, så jeg har været på jagt efter dem i en venindes have. De skulle også lige plantes ud i haven.

Jeg har dog indkøbt krokus løg som jeg også har lagt/sat. De står lidt rundt i bedene samt i en stor zink balje. De er også lille, hvide og så er der også en masse lyseblå. De er dog endnu ikke helt kommet frem endnu.

 

Det færdige resultat

 

Flytning af krokus
  Foran huset i mellem stokroserne

 

Flytning af krokus
I bedet omkring træet ved postkassen
Flytning af krokus
I bedet nede i baghaven

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *