Haven Hverdagen

Fødselsdagsønsker

Fødselsdagsønsker , ja det er så heldigt jeg snart har fødselsdag. Og i den anledning har jeg selvfølgelig nogle ønsker. Da jeg var barn synes jeg altid min ønskeseddel var 2 km lang, men må tilstå i takt med jeg er blevet ældre så er listen skrumpet. Ved vi flyttede på landet og fik have så begyndte ønskesedlen at vokse igen. Det åbnede en hel masse muligheder for nye ønsker.

Liste over have ønsker

 

Fødselsdagsønsker
Mistbænk fra Harald Nyborg
Fødselsdagsønsker
Havebord fra Harald Nyborg

 

Fødselsdagsønsker

Mini drivhus fra Harald Nyborg

Fødselsdagsønsker
Regnvandtønde – med sokkel fra Harald Nyborg

 

Så som man kan se så er der da lige et par nyttige have ting jeg ønsker mig. Især plantebordet er et stort ønske. Jeg sad i januar på mine 2 knæpuder på jorden og pottede mine potteplanter om. Det var virkelig træls og ikke særlig behageligt. Men jeg ønskede ikke jorden med ind i huset, og i udhuset var der altså ikke lige plads. Så det ville være rigtig rart med et plantebord til uden for, hvor man kan stå og arbejde ved.

En mistbænk samt et mini drivhus ville være rigtig dejlige til at forspire endnu flere blomster i, men også for at kunne gro nogle ting lidt bedre end i højbedene. Nogle ting kræver bare lidt bedre klima end den danske sommer nogle gange giver os. Også selvom jeg sidste år synes mine 2 højbede var en rimelig succes.

 

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *