Haven

Forspirring – Lilla Nelliker

Forspirring – Lilla Nelliker: I det ene af mine 2 mini drivhuse har jeg jo sået blomsterfrø. Den ene række er lilla Nelikker. Det er endnu en gang frø fra Ebay. Frøene er nu begyndt at spirre, og faktisk en del af dem. Så det ser rigtig godt ud indtil videre.Forspirring - Lilla Nelliker - T-Cat's havetryllerier - Haveblog, hobby og livsstil

 

Jeg kan ikke huske hvordan de så ud i annoncen jeg købte frøene ved, så jeg er spændt på at se de blive store. Men der er jo lidt tid til endnu.

Forspirring - Lilla Nelliker - T-Cat's havetryllerier - Haveblog, hobby og livsstil

 

Hvorfor har jeg valgt at forspire blomster

Hvis ikke du har fulgt med i mine seneste indlæg vil du sikker tænke hvorfor jeg har valgt at forspire blomster i mit mini drivhus. Du kan læse begrundelse i dette indlæg

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *