Havens planter

Stokroser på vej

I lørdags lavede jeg 2 mini drivhuse klar og såede nogle frø indlægget om det kan ses her.

I blandt disse frø var der stokroser. Og sørme om ikke de første par frø er begyndt at spirre, og det er netop stokrosefrø der er begyndt.  Så der er stokroser på vej.

Stokroser på vej

Som man kan se i rummet til venstre så er der allerede en lille bitte grøn spirre, den syner ikke er meget men den er der.

Det er så spændende at afvente og se om der kommer noget op af jorden, og eventuelt hvor meget. Jeg synes det kan være en prøvelse at være tålmodig. Men tålmodighed er jo en dyd. Også når det kommer til at se tingene gro.

 

Planen med stokroserne

Planerne hvis det lykkedes at forspirre stokroserne i mini drivhuset er at de skal flyttes når de er store nok til potter for dem selv. Derefter når de igen er store nok skal de plantes ud. De skal plantes ud langs vores udhus ind imod haven. Udhuset er ikke særlig godt vedligeholdt(fra udlejers side) og derfor ikke særlig pænt ind imod haven. Så i stedet for at skulle se på udhuset så er planen at der skal være stokroser hele vejen da de bliver så høje de kan skjule det hele mere eller mindre. Plus de gror om sommeren hvor vi opholder os i haven.

Og så kommer vi jo ikke uden om at stokroser er utrolig flotte og passer totalt ind i land idyllen med bondehus med bindingsværk og stråtag vel ?

 

Herover kan man se nogle af stokroserne vi har foran huset, dog tidligt på sæsonen for lige knap 1 år siden.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.