Haven

Regnbue tulipaner

Jeg har på Ebay købt nogle løg til regnbue tulipaner. Jeg faldt over det smukke farveflor de havde billederne, og tænkte dem ser man ikke hver dag.

Regnbue tulipaner
Billedet er fra annoncen på Ebay

Løgene til regnbue tulipanerne kostede ikke så meget, så jeg tænkte dem prøver jeg at købe nogle af.

Du kan finde løgene her

Regnbue tulipaner

Løgene kom så igår

Jeg skyndte mig at pakke dem ud og sætte dem i 2 baljer jeg havde stående. De skal dog ikke forblive der. Løgene var i gang med at spirre. Så jeg tænkte det var bedst de kom i jorden med det samme. Nogle af løgene virkede til at have lidt mug på sig, men jeg håber det går.

Regnbue tulipaner

Regnbue tulipaner

Herover kan man se de 2 baljer jeg har sat løgene i. Men som sagt så skal de plantes om.

1 Comment

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *