Haven

Lidt stemningsbilleder fra haven

I eftermiddags var vejret faktisk ret godt her i Kousted.  Solen skinnede og der var vindstille stort set. Jeg benyttede chancen, gik lidt rundt i haven og det kom der lidt stemningsbilleder fra haven ud af.

Lidt stemningsbilleder fra haven

Et billede taget i vores baghave hvor man ser vores teresse med foderbrædt til fuglene og bagved ser man indhegningen hvor der går køer om sommeren. Himlen er blå, solen skinner.

Lidt stemningsbilleder fra haven

Endnu en lille klase vintergækker er skudt op af græsset. Der er flere og flere på vej i takt med vejret bliver lunere.

 

Juleroser

Jeg har 2 juleroser som jeg har købt ved Havefolketslagersalg, begge i lilla. Jeg har endnu ikke fået plantet dem da jeg ikke har besluttet hvor de skal stå. Og så har frosten jo gjort det svært at komme i jorden. Så jeg tænkte det kunne være de ville have godt af lidt sol, så jeg flyttede dem uden for nogle timer. Det kom der disse billeder ud af.

Lidt stemningsbilleder fra haven

Lidt stemningsbilleder fra haven

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *