Haven

Roser er røde

Roser er røde

Roser er røde som man jo sige, og det er denne fine rose også. Jeg har købt mig et rosentræ i Lidl.

Blomsterne på træet er utrolig smukke, selvom der kun er ganske få. En ulempe ved at købe blomster i Lidl er dog deres manglede info på planterne. Hvis man som mig er plante noob så vil det være en stor hjælp hvis der fulgte et skilt med planten hvor der stod lidt om pasningen af dem. Men dette er desværre en mangelvare i Lidl. Der er kun et par symboler på siden af plastfoliet, som man så skal forestille sig at vide hvordan man skal tolke.  Derved skal man også selv kunne gætte sig til om planten kun er til indendørs brug som potteplante. Eller om de også må plantes ud i haven.

Jeg bør virkelig tænke over dette næste gang jeg falder for en plante i Lidl. Eller kraftigt overveje om ikke jeg bør købe planterne et andet sted hvor vejledningen er bedre.

Så altså lige pt. vakler jeg en del om hvorvidt mit rosentræ kan plantes ud eller om det kun er til stuen. Indtil videre bliver det i hvertfald inde da jeg tvivler stærkt på frost er noget det kan li.

 

Hvad så til foråret/sommeren

Hvad jeg så gør til foråret/sommeren det må jeg have googlet mig til inden da. Jeg kunne eventuelt vælge at sætte det i en krukke, det er jo en mulighed. Det vil nok være det sikreste at sætte den i en krukke når det bliver tilpas varm i vejret.

Roser er røde

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *