Haven

Frø automat og foderbræt

Ja jeg kom altså til det.. Ja at købe en frø automat til fuglefrø til fuglene uden for. Jeg faldt over hjemmesiden Hokus Krokus. De har virkelig mange smukke og flotte foderbræter og lign. Jeg skal helt sikkert ind på siden igen når jeg har bedre råd.

I denne omgang måtte jeg nøjes med en automat af denne type:

Frø automat og foderbræt
Frø automat fra Hokus Krokus

Hvad jeg godt kunne tænke mig

Men altså ej hvor er der mange rigtig smukke. Jeg synes især dem herunder er rigtig pæn.

 

Frø automat og foderbræt
Wildlife Garden foderlade – rød fra Hokus Krokus
Frø automat og foderbræt
Wildlife Garden fuglehus/foderautomat – bindingsværk fra Hokus Krokus

 

Der er mange flere på Hokus Krokus siden som du finder her: https://www.hokuskrokus.dk/foderbraetter-8

 

Havens fugle

Jeg elsker at sidde og kigge ud i haven på fuglene der flokkes om mit foderbræt og frø automaterne jeg har sat op i æbletræet. Mit skrivebord stod før med siden til vinduet men har flyttet om så jeg nu sidder med front imod vinduet og kan følge med i hvad der sker i haven. Jeg er rigtig glad for jeg flyttede om så jeg nu kan sidde og kigge ud i haven, se det virvar af fugle der flokkes om foderbrættet og automaterne. Det er så dejligt at se fuglene flokkes om det, at man gør noget godt for fuglene ved at fodre dem.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *