Haven

Spæde forårstegn

Spæde forårstegn

En hurtig tur rundt i haven viser tydeligt de første spæde forårstegn. Herover ses en af de første små klaser vintergækker. De kigger forsigt frem og viser vi er på vej imod forår. Og dette er endda selvom frosten endnu ikke har sluppet sit tag. Det milde vintervejr forvirre i nogen grad havens planter. Det er umiddelbart lidt tidligt i år at vintergækkerne kigger frem, men den milde vinter med on/off frost forvirre dem.

 

Krokus på vej

Et andet forårstegn er krokus der er på vej op.

Herover ses mine krokus løg jeg har sat, de har bestemt sig for at begynde at komme op. Og det er faktisk til trods for de stod i udhuset. Jeg havde også en del løg liggende i udhuset som skulle sættes, påskeliljer bla. de var også begyndt og skyde så jeg måtte se og få dem sat.

Jeg har indkøbt en del forårsblomsterløg da haven mangler blomster og det er året rundt. Vores have har ikke været holdt i en del år og derfor er der ikke mange farver i form af blomster at finde. Det laver jeg stille og roligt om på og tilføjer flere blomster hen af vejen.

Så jeg starter året med nye forårsblomster i form af krokus og påskeliljer.  Man skal jo starte et sted. Jeg glæder mig meget til at se hvor mange af mine løg som kommer op af jorden.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.