Haven

Julegaver- have relateret

Nu har det jo lige være jul, og med jul kommer julegaver. I forbindelse med jeg nu har boet i hus med have siden 1/7-15 så er ønskesedlen fuld af have relateret ting. Det åbnede helt op for en ny kategori på ønskesedlen nemlig Julegaver- have relateret. Slet ikke dårlig (hvis altså man spørger mig).

Hvad havde jeg ønsket mig

Jeg havde ønsket mig 2 have bøger nemlig: Højbede i pallerammer samt Stauder (grønnefingre). Derudover havde jeg ytret til min søster jeg også ønskede mig bogen Kvadratmeter haven.
Udover bøgerne have jeg ønsket mig Ørnenæb, og Hækkesaks samt en kuglegrill til haven. Sidst men ikke mindst gavekort til en planteskole.

Hvad fik jeg så

Frø til sommerfuglbusk, og 3 typer kål
Frø til sommerfuglbusk, og 3 typer kål

Først og fremmest fik jeg 2 poser frø til at så sommerfugle-buske med. Derudover fik jeg frø til at så kål med, grønkål, savojkål samt palmekål.

 

Kvadrat meter haven samt gavekort
Kvadrat meter haven samt gavekort

Derudover fik jeg faktisk bogen kvadratmeter haven samt et gavekort til en planteskole. Gavekortet skal bruge til jordbærplanter har jeg bestemt mig til. Så det glæder jeg mig til. Jeg har allerede kigget en del i bogen, og den ser utrolig god ud og jeg kan bestemt lære en masse af bogen.

Sidst men ikke mindst fik jeg også en kuglegrill i julegave, og en jeg havde ønsket mig. Jeg elsker at sidde i haven om sommeren og grille. Jeg ejer også en lille kuffertgrill fra da jeg boede i byen. Der havde jeg en svalegang uden for lejligheden hvor det var muligt at sidde og grille. Men der er ikke meget plads på sådan en, så jeg ønskede mig en større en så det er lettere at grille mere på en gang. Så den vil jeg glæde mig til at kunne bruge til sommer.

 

Jeg fik selvfølgelig også andre julegaver, men ikke i have relateret.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.