Stueplanter

Aloe Vera

Jeg har aldrig selv haft en Aloe Vera plante. Min mor har dog haft dem, og de har været meget villige til at lave fine nye aflæggere af planten. Derfor har jeg nu fået nogle aflæggere som jeg har plante i potter.

Plantning af stiklinger

Jeg valgte at hente lidt komposteret jord i kompostbeholdende og blande det med pottemuld. Jeg tænkte det måtte give en god nærrende jord til planterne nu hvor de skal til at gro i de nye potter.

Jeg ved ikke om det lykkedes, men det siges at planten ikke kræver det store. Så man kan jo håbe.

Hvordan min mor laver stiklinger

Min mor er ikke den store plante elsker og heller ikke den bedste til at omplante og lave stiklinger. Hendes aloe vera plante har bredt sig udover potten og så har hun lagt stiklingerne der har bredt sig i vand så de har lavet rødder den vej. Jeg ved ikke om det er sådan man normalt gør, men det har virket for min mor.

Det er nu de stiklinger jeg har plantet i hver deres potte.

Så bliver det spændende at se om jeg kan få dem til at gro og blive nogle flotte store planter.

Aloe Vera
En ny plantet Aloe Vera

 

Jeg har i hvertfald 6 nye små planter at forsøge mig med.

Det kan i hvertfald være det er en fordel med aloe vera planter til sommer, når myggene kommer. Jeg bliver altid ædt af myg om sommeren og den klare gel i bladene kan man jo bla. bruge til at dæmpe kløe mv. i forbindelse med myggestik. Derudover så skulle plante have nogle utrolig flotte blomster når den blomstret.

 

Hvis du vil vide mere om aloe vera planter kan du læse her

 

 

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *