Hverdagen

En svær tid for familien

Dem som har fulgt bloggen et godt stykke tid ved mine forældre kørte galt for 1½ år siden, og som konsekvens heraf blev min mor skadet og sad i kørestol. Hun var delvis lam.

De sidste uger

Dem som har fulgt med de sidste par måneder ved hun har været indlagt i November fordi hun ikke spiste og kroppen sagde fra. Det samme skete desværre lige før jul. Hun blev indlagt d. 22/12 så familien bestående af mormor, far, søster og jeg holdt jul alene mens mor var indlagt.

Der var ingen meldinger om hun har alvorlig syg, men i onsdags d.  28/12 fik vi besked fra sygehuset hun havde lungehindebetændelse og det så skidt ud. De levenede hende ikke mange chancer for at overleve, men det klarede op og hun var klar i hovedet og til at snakke med. Desværre gik det igen ned af bakke fredag d. 30/12 og far blev kaldt til sygehuset fordi det var rigtig skidt.

Desværre viste det sig at blive helt skidt, min mor sov ind omkring 17:45 fredag d. 30/12 i en alder af 55 år.  Så som de fleste nok kan forstå er dette en svær tid for familien. Vi har udenmærket godt vidst det var den vej det nok ville gå, men alligevel er det uvirkeligt og uforståeligt at det pludselig gik så stærkt.

Jeg er ikke i tvivl om min mor har det bedre hvor hun er nu, hun har været syg af flere omgange og synende meget hen siden ulykken for 2½ år siden. Jeg tror simpelthen på mange planer hun mistede lysten til at leve selvom hun sagde hun ikke ville dø.

En svær tid for familien

Selvom vi for så vidt var forberedt på det, så kommer det alligevel som et chok. Det er stadig en svær tid, men vores familie er utrolig stærke sammen. Vi skal nok komme ud på den anden side af det her.

På mange måder er vi lettet, ment på den måde at det har været hårdt at køre denne rutschebane tur med op og ned hele tiden. Nu er der kommet en afslutning på det, omvendt set havde vi alle helt sikkert gerne ville have hun var blevet hos os.

Vi havde en god nytårsaften taget i betragtning af det stod i skyggen af mors død. Vi hyggede os, og fik snakket mange ting igennem. Vi fik snakket om begravelsen, og nogle af de praktiske ting der. Omend der stadig er meget der skal styr på.

Fremadrettet

Når vi kommer ud på den anden side vil vi 3 være endnu stærkere og endnu tættere forbundet. Min mor vil altid være i vores hjerter og tanker. Men livet går videre og vi skal nok klare det.

Jeg ser frem til begravelsen er overstået så vi kan arbejde på at komme videre, og hele. Få det hele på afstand.

 

Hvil i fred mor, jeg håber inderligt du har det godt der hvor du er nu, at du er glad for har fred i dit sind og sjæl.  Tak for alt.

Mor
Min mor

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *