Stueplanter

Pilea Peperomioides

Pilea Peperomioides er for mig en svær plante at holde liv i

Det skyldes nok at jeg generelt er lidt for gavmild med vand til platerne. Jeg har en bekendt som er virkelig god til denne plante og som har rigtig mange af dem. Den bekendte har forældret mig 8 Pilea’er og af dem er der pt. kun 3 i live af. Jeg synes ellers med de sidste 6 her at jeg var meget påpasselig med ikke at vande dem oftere end hver 4. dag. Jeg spurgte nemlig min bekendt hvor ofte hun vandede sine.

Men altså der er kun 3 i live endnu.

Pilea Peperomioides
Pilea Peperomioides – Lånt billede

Plante er jo ret pæn, men altså for mig uhyr vanskelig at holde liv i. Men jeg vælger at forsøge mig når jeg får muligheden før eller siden må det lykkedes mig.

Billedet herover er lånt da mine 3 små planter ikke er noget at råbe hurra for, men herunder ses de som de pt. ser ud.

Pilea Peperomioides
Mine 3 små stakkels Pilea Peperomioides

Hvis du vil læse mere om Pilea Peperomioides kan jeg anbefale disse 2 sider:

Have-siden.dk og Retroplanter.dk

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *