Hverdagen

Ups nu igen

Ja ups nu igen, jeg har ikke fået blogget den seneste måned. Jeg synes det er lidt svært at bloggen nu hvor vi er gået over til vinter. Der er ikke rigtig noget have stof og blogge om, og så spændende er mit privatliv heller ikke så ret mange gider læse det (formoder jeg). Så hvad skal man så blogge om ? Min søster vil sikkert sige det er ikke noget problem, men ok hun er også bog blogger nørd. Så hun kan jo sagtens med den mængde bøger hun får læst.

Siden sidst

Siden sidst har jeg/vi adopteret endnu en kat. Denne gang en lille han killing. Han er født på vores udhus loft og hans mor er en af byens katte som kommer og spiser hos os. Han er født omkring 1/6 i år. Han hedder Chilli og bor i stuen sammen med mine 2 gamle katte Mulle og Mivser.

Chilli skal kastreres så snart det blive muligt økonomisk. Pt. går det ok med den lille sammenbragte familie på 3, og det går også fin med Salami som er søsters hankat som vi tog til os sidste år. Han skal dog også kastreres så snart pengene er til det.

Min mor er kommet hjem fra sygehuset igen, hun kom hjem efter 14 dage – 3 uger uden de fandt frem til en dyt. De fik vægten op på hende og lavet sonde via maven, og ellers intet. Hendes egen læge mener dog hun har en despression så hun er kommet på medicin for det. Medicinen virker, men det skal vist nok op i dosis da det forsat ikke er nok.

Angående uddannelse er jeg umiddelbart optaget på digital medie, men desværre havde jeg overset en regel angående SU som trådte i kraft 1/1-2015 med at man kun kan få SU til 5 påbegyndte ungdomsuddannelser. Og da man indførte reglen valgte man at lade det gælde med tilbagevirkende kraft så jeg har opbrugt de 5.

Det er hul i hovedet, nu skal jeg håbe på jeg kan finde en elevplads som jeg ellers ikke skal bruge før hovedforløbet inden d. 16/1-17 og få lavet en kontrakt med dem så kan jeg komme på elevløn ellers kan jeg ikke starte på uddannelsen. Og kan jeg ikke det hedder det kontanthjælp som jeg bliver tvunget over på. I min verden er det hul i hovedet at man tvinger folk over på kontanthjælp. I stedet for at de kan opkvalificere sig via uddannelse når man nu ikke er heldig at kunne finde job.

Men det er mine muligheder i 2017. Det var et træls slag at få i hovedet efter jeg fandt ud af jeg var optaget. Jeg håber nu inderligt jeg kan nå at finde en elevplads.

 

Jeg har den forgangende måned også være syg af 2 omgange først en omgang influenza på 14 dage og nu her nogle dage med et maveonde. Heldigvis er begge dele overstået igen. Min hælesporre opføre sig også nogenlunde for tiden, så det er til at holde ud. Jeg har haft rigtig meget vand i fødderne og anklerne den seneste tid, men er begyndt på noget naturmedicin. Umiddelbart ser det ud til at have en positiv virkning, men det er for tidligt og sige om det holder.

 

Angående marsvinene, så er vores formidling af marsvin blevet nomineret til en velgørenhedskonkurrence. Så hvis du læser bloggen her må du rigtig meget gerne stemme på os, det er vores der hedder Fancy og Sortfods formidling og feriepasning.

Sparpedias velgørenhedskonkurrence

Det vil gøre os så super duper glade hvis I vil hjælpe.

 

Det var lidt af en opsumering af hvad der er sket den sidste måned. Håber jeg husker og få blogget snarest igen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *