Haven

Queen outdoor kalanchoe – også kaldet brændende kærlighed

Queen outdoor kalanchoe - også kaldet brændende kærlighed

Queen outdoor kalanchoe – også kaldet brændende kærlighed er en plante jeg altid har haft et godt øje til. Jeg har dem som stueplanter i alle mulige farver. Jeg var i Plantorama for 14 dage siden og der faldt min søster over disse 2. Men hun ved jeg helst er til planter som er vinterhårdfør så de ikke skal graves op eller sættes ind når frosten kommer.

Men da hun jo også skal bestemme lidt over vores have (vi bor sammen). Desuden er de jo er rigtig pæne så endte disse 2 med at komme med hjem.

Udplantning

Planterne har stået 14 dage i potterne de blev købt i, og har fået lidt vand. Grunden til de har stået i potterne så længe, skyldes jeg hen af vejen skal lave plads til tingene i haven. Jeg har ikke nogen egentligt plan for hvilke planter jeg vil have hvor. Det burde jeg måske lave, men synes det her fungere ret godt for mig.

Planterne blev plantet ud i zinkbaljen. Den var tom efter jeg plantede mine chrysanthemum ud igår. Så lidt nyt plantejord i baljen og godt med vand så var den klar til nye planter. Så kan jeg bare bære baljen ind i udhuset når frosten kommer. Dejligt let.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.