Haven

Når man støder på noget uventet

I går var planen for arbejdet i haven at jeg lige ville ordne lidt i bedet langs indhegningen og udplante sommerfuglebusken. Men jeg løb ind i et lille (eller ret stort problem) da jeg begyndte at fjerne ukrudt.

Bedet før jeg gik i gang - Når man støder på noget uventet

Bedet var bag hegnet ind til haven og sengræsset var vokset op igennem hegnet. Jeg fjernede hegnet og gik i gang med græstrimmeren. Derefter gik jeg i gang med at rykke sengræs op.

Når man støder på noget uventet

Og da jeg gav mig til at rykke sengræs op, og rode i jorden med kultivatoren så var det der dukkede noget uventet op. Det der dukkede op var simpelthen et sted i bedet hvor det virker til man har hældt aske ud. Det er ikke asken der er problemet nej, mere det at man har brændt ting af med alt fra tonsvis af søn, skruer, hængsler og lign. Jeg brugte over en halv time og fyldte en 10 L. spand med søm, hængsler mv.

Spanden med sø, skruer, hængler mv. - Når man støder på noget uventet

Jeg endte med at erkende jeg ikke bare lige kan “rense” jorden ved at sidde og samle søm mv. op. Så jeg kom frem til at vejen frem må være jeg graver det jord af. Så må jeg derefter finde ud af hvad jeg så gør ved det jord. Men væk fra bedet skal det i hvertfald.

Jeg ejer pt. ikke en skovl, da mit have udstyr ikke er komplet (vi har jo kun boet her i 1½ år) så jeg skal lige finde ud af at låne en, og så have fundet ud af hvad jeg gør med jorden jeg graver af. Så jeg stoppede arbejde for i går.

Men bedet blev da lidt pænere end det var før.

Bedet efter jeg havde været i gang - Når man støder på noget uventet

 

Og som altid var “mine” køer på plads til at tage imod ukrudt mv.

Køerne er på plads som altid - Når man støder på noget uventet

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.