Haven

Planer for haven denne weekend

Jeg har siden vi flyttede ind sidste år haft masser af planer med den. Men desværre har jeg ikke været særlig god til at føre ret mange ud i livet. Det SKAL der altså laves om på. Det er bare for sløvt, og for kedeligt vi ingen flotte farverige blomster har i haven (altså udover vores meget smukke stokroser). Så nu må der ske noget, og heldigvis er det ikke for sent for i år.

Planer for haven denne weekend
Vores smukke stokroser som gør vores bondehus til et rigtig bondehus med Morten Korch idyl.

Så derfor planer for haven denne weekend

Fredag når jeg skal ind til byen så skal turen gå forbi plantorama hvor jeg har nogle gavekort til. Jeg har lavet en liste med 7 forskellige blomster som jeg gerne skulle have med hjem.

Det er en god start synes jeg, forskellige farver og forskellige slags.

Jeg har naturligvis læst lidt om blomsterne, bla om hvor vinter hårdfør de er. Synes ikke rigtig jeg ønsker alt for mange blomster som skal graves op inden vinteren og plantes ud igen til foråret. Jeg er nok mest til blomster der kan stå ude året rundt. Og så elsker jeg at der er rigtig mange farver.

 

Ah haven er ikke helt bar for blomster

Ah det passer dog ikke helt at haven er helt tom for blomster. Som skrevet i starten af indlægget har vi vores stokroser foran huset, men jeg har da også fået købt et par andre blomster. Jeg har nogle røde nogle i bedet omkring vores postkasse træ. Jeg kan bare ikke lige nu og her huske hvad pokker de hedder.

Planer for haven denne weekend
De smukke røde blomster i bedet ved postkasse træet.

Derudover har jeg for 14 dage siden (eller noget i den stil) købt 2 stk. chrysanthemum blomster/buske multifarvet i LIDL. Det er supper smukke, indtil videre står de i en zinkbalje, men de skal plantes ud og hver for sig er planen.

Planer for haven denne weekend
chrysanthemum blomsterne

Så lidt blomster er der da i haven, men det er ikke meget. Så det må jeg jo lige se og få ændret på, og denne weekend skulle være en god anledning til dette.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.