Haven

Surt sommervejr med mangel på sol

 

Surt sommervejr med mangel på sol

 

Den danske sommer i år kan ikke betegnes som andet end surt sommervejr med mangel på sol og varme. Det regner og regner alt er vådt, klamt og der er masser af ulækre snegle og masser af dumme myg.

Alle blomster, og alt andet i haven mangler sol og varme. Det hele er blevet vandet mere end rigeligt nu. Nu sukker alt grønt efter varme og sol, til at suge nærring til sig. Til at kunne gro og se pæn ud.

Jeg er ikke sikker på ret mange af min frø jeg såede i højbenene kommer. De mangler simpelthen sol og varme, og har fået alt for meget regn. Dog kan jeg trøste mig med at de planer jeg har sat vokser. I hvertfald vokser de indtil videre. Udover Persille planterne, chokolade mynten, ingefær mynten og korianterne jeg fik fra en veninde er der kommet lidt til. Jeg har indkøbt dild, purløg  samt lidt mere.

 

Ny indkøb

Lidl havde i forrige uge krydderurter til 5 kr. pr. potte og potterne var store. Jeg købte Timian, Rosmarin, Oregano, og Mynte. I sidste uge købte jeg så dild, purløg og en ekstra mynte.

 

Surt sommervejr med mangel på sol - Krydderurter

Jeg har fået plantet Timian, Rosmarin, oregano og Mynten. Jeg mangler at plante de sidste nye men er udgået for plantejord og baljer. Så skal lige have fundet ud af hvad jeg gør.  Baljen er let og løse men det er jorden jeg lige skal hitte ud af.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.