Haven

Jeg har befriet mine rhododendron

Jeg har befriet mine rhododendron i dag. Vores snebærsbuske breder sig helt vildt i haven til trods for jeg klippede dem godt ned sidste år. Desværre forsøger de at kvæle mine 2 rhododendron hvilket er rigtig øv. Jeg fik ikke blomster i den sidste år og kan godt være lidt i tvivl om der kommer nogle i dem i år. Men ellers må jeg gøre forsøget til næste år. Jeg har i hvertfald fået befriet de 2 rhododendron og fået givet dem gødning.

Da først jeg havde klippet snebærsbusken ned omkring rhododendron gik jeg videre langs vores hegn ind til haven og gravede nogle af rødderne til snebærsbuskene op, i håb om de så ikke kommer igen. Jeg synes og opleve snebærsbuske har let ved at sætte aflækkere og dermed brede sig i en fart. Jeg har befriet mine rhododendron

Vores snebærsbuske fungere rigtig godt som hæk nede i bunden af haven ud imod indhegningen med køerne, men oppe på bagsiden af huset vil jeg nu gerne være fri for dem. Jeg har plantet pil et stykke vej og skal have udvidet det stykke med tiden. Samtidigt vil jeg gerne kunne nyde vores rhododendron med blomster på, de skulle være så utrolig smukke har jeg set på billeder.

Så jeg endte med at bruge et par timer på at klippe buskene ned, grave nogle rødder op samt at fjerne meget højt ukrudt. Jeg sluttede af med at give rhododendron gødning.

 

Det er praktisk med køer i baghaven

Det er vældig praktisk med køer i baghaven… i hvertfald når det kommer til haveaffald. Alt afklippet fra snebærsbuskene samt ukrudtet røg lige over hegnet og ind til køerne som straks begyndte og æde af det.

 

Jeg har befriet mine rhododendron

Jeg har befriet mine rhododendron

 

For øjeblikket nyder vi stokroserne på forsiden af huse som er begyndt at blomstre i forskellige farver.

Der mangler stadig rigtig mange at springe ud endnu, men de skal nok komme. Har allerede bundet dem op så de ikke vælter når det regner og blæser. De bliver utrolig hurtig tunge i toppen og så vælter de desværre.

Fangede den her lille fætter som arbejdede på højtryk med at samle pollen ind.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *