Haven

Lidt til haven

Have arbejdet har været lidt ikke eksisterende de seneste 3-4 uger. Jeg har haft lidt travlt med 2 udstillinger med marsvinene og derefter 4 dage på Hjallerup marked i forbindelse med klubben og ej og forglemme jeg stadig har problemer med hælesporren i venstre fod.

Men altså nu vender jeg stærkt tilbage med lidt til haven.
Jeg har foretaget et par ny indkøb til haven.
Lidt til haven

Først og fremmest har jeg købt en ny klinge til plæneklipperen. Jeg har arvet min afdøde bedstefars plæneklipper og på den sad en slidt klinge og den blev ikke mindre slidt af de mange muldvarpeskud sidste år og at jeg lige skulle lære hvor tæt jeg kan køre på de sten som lige titter op af græsplænen rundt omkring.  Min har har været i gang i år med at slibe klingen fra sidste år men den var simpelthen blevet for kort og lavede alt for mange steder på græsplænen hvor totter stod tilbage. Så der var ikke andet at gøre end at købe en ny klinge.

Jeg har aldrig i mit liv købt sådan en, men med lidt logisk tænkning og google lykkedes det mig at finde en der passer til min plæneklipper, jeg har heller aldrig monteret sådan en klinge men igen men lidt logisk tænkning og det rigtige værktøj så var det egentligt ikke så svært igen.

Nu har det så været regnvejr siden jeg skiftede klingen så har endnu ikke haft gang i plæneklipperen med ny klinge men det kommer jo nok.

 

Lidt til haven

Mit andet ny indkøb er en græstrimmer. Jeg har egentligt en i forvejen som jeg har arvet fra far. Den blev også brugt sidste år flittigt, men desværre mistede jeg skæret til at skære trimmertråden over en dag jeg brugte den og det forsøg far har gjort med at lave nyt skær gik ikke til held. Så jeg købte en ny græstrimmer, de knap 200 kr. kunne jeg godt overleve.

Jeg glæder mig til at kunne komme ud og bruge den, vi har en del græs rundt langs huset, udhuset, mv. som ikke er til at komme til med en plæneklipper og det ser bare træls ud med lange græsstrå der stikker op og ser vildnæs agtig ud.

Det sidste til haven er ikke noget jeg har købt det er noget jeg har fået.

Lidt til haven

Jeg har simpelthen fået en kasse med krydderurter af en god veninde. Jeg glæder mig til at plante dem ud i højbedet og se dem vokse, der var også 2 bassilikum’er med men de skal blive indendøre da de skulle være ret sarte overfor kulde mv.

Det jeg skal have lavet

Jeg skal se om det holder tørvejr imorgen længe nok til jeg kan komme ud til mine højbede og få plantet mine nye krydderurter ud samt og få sået nogle flere. Jeg har en lang række frø liggende jeg skal have sået, så det er jo sådanset bare at komme i gang.

Men jeg gider altså ikke i regnvejr.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *