Hverdagen

Fuld fart på trods stilhed

Selvom det ikke er blevet til meget på bloggen de seneste uger så er der fuld fart på trods stilhed. Måske ikke helt så meget fart på med have projekterne som jeg kunne ønske, men det hele virker forsat lidt uoverskueligt samtidigt med jeg er blevet skadet (det vender jeg tilbage til).

Jeg har fået sat mine højdebede op og fyldt jord i dem. Jeg er dog kun nået til at sætte 3 duske persille i dem indtil videre. Og jeg skal have luet dem for ukrudt. Jeg har fået ret godt styr på græsplænen den gror rigtig godt og jeg er kommet rigtig meget mos til livs. Plus den store bare plet på forsiden vi fik efter at der var gravet op til kloarken sidste år er også ved at være dækket af græs igen. Mine stokroser er blevet rigtig høje og er begyndt at sætte knopper til blomster også.

Desuden har jeg fået sat mine pilegrene stiklinger ud og de er også gået i gang med at gro og sætte de første rigtige blade, så det skal nok blive rigtigt godt når de kommer rigtigt op i højden og lukker vores have lidt af.

Der skal nok komme et indlæg med en masse billeder af pilene, højbedene og stokroserne snarest muligt.

 

Jeg er blevet skadet…

I onsdags skulle jeg på jobcenteret først på formiddagen og der går ikke nogen bus i gennem Kousted fra Randers før omkring kl. 14 og det gad jeg ikke vente på, så jeg tænkte jeg lige kunne gå de 3 km. fra landevejen og hjem. Afstanden burde ikke være noget problem da jeg jo sidste år gik en del ture igennem mosen og den rute er på lidt over 4 km. Turen var faktisk heller ikke så slem mest varm, men et stykke fra byskiltet til Kousted fik jeg er jærv gennem venstre fod ud fra hælen og mod midten. Jeg kunne ikke gå uden det gjorde hammer ondt, men der var jo ikke andet for end at humpe resten af vejen hjem.

Resten af onsdag foregik på sofaen men meget meget ondt når jeg skulle på wc eller lign. jeg tænkte jeg heller måtte ringe til far og høre om han torsdag middag ville komme med et hold krykker bare hvis det nu forsatte. Det gjorde han, og torsdag var det heller ikke meget bedre. En bekendt på facebook som er sygeplejeske kunne fortælle det er hælsporre som er en overbelastning af træpuden i hælen, og jeg skal aflaste den med noget fodtøj som absorbere stød osv. når man går samt eventuelt indlægssåler.

Jeg stod og skulle til Otterup og dømme en marsvineudstilling om fredagen så krykkerne måtte med og jeg har aflastet foden siden torsdag middag og det er blevet bedre. Jeg har købt crocs sko som skulle være rigtig gode til hælsporre og jeg synes også de er gode.

Jeg kan dog stadig godt mærke det og især sidst på dagen er hælen øm, jeg skal regne med det kommer til at tage tid og komme af med. Men jo mere hensyn jeg tager til hælen jo kortere tid vare det. Så der er jo ikke andet for end at tage det seriøst og tage hensyn til foden.

Men med hælsporre så er ujævn underlag som haven ikke det bedste og derfor bliver det heller ikke til så meget have arbejde, især ikke fordi jeg ikke kan holde ud at stå stille for længe på fødderne pga. af hælsporrene.

 

Der er travlt…

Jeg trænger snart til en fri weekend, d. 21/5 var jeg på sjælland til marsvineudstille, både at dømme og deltage, sidste weekenden var jeg i Otterup og dømme en anden marsvineudstilling og på torsdag drager jeg til Hjallerup marked med en stand for Dansk MarsvineKlub. Det er lige 3 weekender i træk, og jeg glæder mig rigtig meget til Hjallerup marked er overstået så jeg kan holde fri igen. Men samtidigt glæder jeg mig også rigtig meget til det årlige marked, det er altid hyggeligt at være afsted.

Som om alt dette ikke var nok så har vi problemer med strømmen i huset. I fredags da jeg tog til fyn, var søster hjemme og passede huset. Pludselig gik fejlstrømsrelæet og der var ingen strøm. Hun fandt frem til det var fase 1 der slog fejlstrømsrelæet og alt blev slukket og taget fra i de kontakter mv. der går på den fase men lige lidt hjalp det, så far var ude og måle i lørdags for at se om han kunne finde fejlen men nej.

Vi har ventet siden mandag på elektrikker, og han kommer imorgen tidlig for at se på det. Jeg håber det er hurtigt overstået da vi også skal gøre rent ved dyrene imorgen og pakke til vi skal afsted til Hjallerup torsdag morgen.

 

  • Nu vil jeg finde i seng elektrikkeren kommer kl. 8 imorgen tidligt, og vi skal nå at have kaffe inden han kommer.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *