Haven

En tur i haven

Dag i dag har været ok lun og solen har skinnet her  i Kousted, så jeg så mit snit til en tur i haven her først på eftermiddagen.

Jeg har et hængeparti med at få fjernet nedfaldne grene, visneblade mv. i haven, det er absolut ikke den del af have arbejdet jeg synes er sjovt men det skal jo gøres hvis det skal se bare lidt pænt ud.

Jeg har efterhånden fyldt 10 klare sække med have affald og båret 3-4 store stammer over i stakken til brændsel hos naboen, men synes ikke en gang jeg har nået en brøkdel af haven rundt. Jeg kunne forestille mig noget af det får lov til at ligge hvis jeg kender mig selv bare lidt…

 

Resultatet af en tur i haven

 

2016-04-22 17.14.092016-04-22 17.14.38

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Det ser måske ikke ud af meget, men når man ved hvor meget der lå i en stor bunke på billede 1 så er det en kæmpe forbedring, på billede 2 er der revet blade væk fra bedet.

 

Stokroserne

2016-04-22 17.15.03 2016-04-22 17.15.06

Stokroserne som står i bedet langs huset vokser og vokser og ser flotte ud i deres blade allerede og der er ingen tegn på rust på dem (endnu i hvertfald) så man kan håbe det ikke kommer i år på dem. Jeg glæder mig til de kommer op i højden og kommer med blomster igen. Det var så super smukt sidste år.

 

En overraskelse

Jeg er blevet glædeligt overrasket i aften, jeg har gået og luret på en plante i haven. Jeg lurede allerede på den sidste år, men fandt aldrig ud af hvad det var for en. Men jeg har spurgt i en have gruppe og fået at vide at plantener en Rhododendron. Der kan man bare se, sådan en ønskede jeg mig i forvejen til haven så at vi allerede har en det er jo bare supert. Nu glæder jeg mig bare til at se hvilken farve den får.

2016-04-22 19.54.23

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *